Her er vi 5 som jobber med Come On Local:

Berit Støydal startet Come On Travel AS i 2001 etter lang fartstid i reiselivet. Først som reiseleder for Star Tour og etter hvert som avdelingsleder for ruteflyavdelingen i samme firma. Hun har bred erfaring fra ulike reisebyråer før eget selskap ble etablert. Berit er daglig leder og IATA sertifisert, i tillegg til å være over middels interessert i gode mat- og reiseopplevelser. 

anne wium

Anne Wium gikk rett fra studier på Norsk Reiselivsskole til jobb hos Braathens SAFE i 1997. Der var det håndtering av flybilletter i inn- og utland som gjaldt. Karrieren utviklet seg videre i byråer som Travelnet Solli Reisebyrå, Tourbroker Reisebyrå, Feriehus Europa, Viking Reiser og HRG. Her fikk hun erfaring som reisekonsulent for både individuelle reisende og grupper. Hun satte sammen pakketurer før hun i 2011 begynte hos Come On Travel AS. Anne er IATA sertifisert, sprudlende blid og alltid løsningsorientert.   

britt mari

Britt Mari Lindland har lang og bred erfaring innenfor reiselivsbransjen. Hennes karriere strekker seg helt tilbake til 1986, da hun jobbet som reiseleder for Star Tour på spanske destinasjoner. Tilbake i Norge har Britt Mari jobbet for ulike reiselivsbedrifter som Lillehammer hotell, Star Tours Hovedkontor, Bennet reisebyrå/Via Winge Hamar og Via Lysaker. I 2004 begynte hun hos Come On Travel AS og syntes det er ekstra spennende å jobbe med vakre Norge og gjerne Vestlandet.

stine

Stine Lindal Johansen har jobbet i reiselivsbransjen siden 1996. Hun startet hos Nyman & Schultz som juniorkonsulent og jobbet seg opp der. Hun har også jobbet i byråer som Via Flyspesialisten og MyPlanet. Før hun begynte hos Come on Travel i 2017 hadde hun over 10 år fartstid hos Aircontact/Flyservice, som var en General Sales Agent for flyselskaper i Norge. Ellers er Stine teknisk dyktig og veldig flink til å bake.

Beathe Krogstad Lund har jobbet i bransjen siden 1994, og startet karrieren hos Braathens SAFE. Hun jobbet på billettkontoret for Airtour 1998-2000, og hos Ticket Ferie i Sverige og Norge som reisekonsulent 2000-2013. Hun jobbet med pakketurer og håndterte onlinebestillinger. Fra 2013-2016 var hun på tariffavdelingen hos HRG Nordic. I 2016 reiste Beathe med sin familie til Texas. Hun flyttet hjem til Norge sommeren 2019, og da startet hun å jobbe hos Come On Travel. Beathe er IATA-sertifisert og elsker god mat og drikke.