Unik atmosfære med overnatting på Sigstad Gård

Fredagen starter med egen transport til Sigstad Gård. Vel fremme blir du møtt av et vertskap som virkelig brenner for å gi gode opplevelser til gjestene. Her er alle rom unike, med en fantastisk atmosfære og utsikt over Mjøsa.  

Julie og Sjur Sigstad driver gården som 17. generasjon. De er stolte av å kunne ønske velkommen til en gård med historie i veggene: De fleste bygningene som i dag står på gården huset arbeiderne og deres familier, samtidig fantes eget slakteri, snekkerverksted og salmakeri. 

En reise i ølens verden 

Gården har i dag utegriser, og familien Sigstad har fokus på å tilby selvproduserte og bærekraftige produkter. Som gjest starter turen med ølsmaking i Stabburet, der man får litt historie og får smake de seks utvalgte øltypene.

Bestill denne turen | Se alle våre weekendturer

Det blir også servert hjemmelaget snacks. Kvelden avsluttes med en 3-rettersmiddag med sesongens råvarer. Lørdag morgen våkner du til en deilig gårdsfrokost. 

Etter utsjekk kan du ta turen til Peder Balke-senteret på Kapp, der du finner et galleri, en kafé og flere ulike småbedrifter der de også selger lokal mat ut fra årstiden. 

Fra ølsmaking til cognac-smaking

Lørdag ettermiddag ankommer du på Kastad Gård på Gjøvik. Her får du virkelig nyte rolige omgivelser, overnattingen tilbringes på glamping i en sjarmerende steinhytte. Hytta ligger midt i åkeren med utsikt over Mjøsa, uten vann og strøm. 

Kvelden avsluttes med en smaksrik 3-retters middag i steinhytten. Husk å ta med vin selv. 

kastad gårdkastad gårdkastad gård

Vertskapet inviterer til cognac-smaking, med en bit av Braastad-historien. Du får smaksprøver fra tre av deres egen produserte cognac. 

Du våkner i steinhytten til rykende ferske croissanter og en mettende frokostkurv. 

Ta kontakt med oss

Vi hjelper deg med alt du måtte lure på – fra å booke tur til å pakke sekken. Ta kontakt med våre rådgivere for hjelp til turen din.