Ikke camping, men glamping!

Thorbjørnrud glamping har virkelig omfavnet konseptet med glamorøse campingturer der komfort og luksus settes i høysetet. Den første natten på denne weekendturen overnatter man nemlig i et telt som kunne vært tatt rett ut av Tusen og én natt. 2-manns teltene er 4 meter i diameter og er fullt møblert med senger, gulvtepper og andre møbler. De har også innlagt strøm, vifteovn, og på toppen kommer den fantastiske utsikten utover Randsfjorden.

Alle telt har tilgang til sitt eget hotellrom med bad/dusj, og du vil få servert en 3 retters middag og frokost på hotellet. På Thorbjørnrud Hotell finnes også et eget hotellbryggeri!

Overnatting på historisk hotell på Hadeland

Dagen etter går ferden videre til et annet hotell ikke langt unna, nemlig Sanner Hotell på Hadeland. Hotellet kombinerer historiske omgivelser med moderne komfort. Du bor på rom av god standard, og i restauranten serveres utsøkte retter laget med lokale råvarer. I tillegg inkluderer denne weekendturen servering av Afternoon Tea – med sandwicher, scones og andre fristelser – i hotellets flotte flygelsalong eller ute om været tillater det.

Bestill denne turen | Se alle våre weekendturer

Sanner Hotell ligger rett ved Granavollen, som var en møteplass for pilgrimer og andre reisende allerede for over 2000 år siden. Benytt anledningen til å se de kjente Søsterkirkene fra 1100-tallet.

Skulpturpark og kunstgallerier på Kistefos museum

På Jevnaker ligger et kunstmuseum i verdensklassen. Kistefos tar imot begeistrede besøkende fra hele verden, som blant annet er der for å se det mektige bygget The Twist. Bygget er både en bro, et galleri og et kunstverk i seg selv, og er designet av de verdenskjente arkitektene i Bjarke Ingels Group. Ellers må du få med deg de spennende installasjonene i skulpturparken, og industrimuseet. Billett til museet søndag er inkludert. 

Ta kontakt med oss

Vi hjelper deg med alt du måtte lure på – fra å booke tur til å pakke sekken. Ta kontakt med våre rådgivere for hjelp til turen din.