Innholdsrikt opphold på historiske Nermo Hotell

I Øyer kommune finner du et rikt tilbud av aktiviteter, og fra Nermo Hotell ved foten av Hafjell er det kort vei til de fleste. Fredagen starter med egen transport til Nermo Hotell. Her får du servert afternoon tea, slik at du kan si et ordentlig farvel til hverdagens stress. Mer avslapning kan du finne i et oppvarmet utendørsbasseng, eller mens du forbedrer golfputtingen på Nermos egen puttingbane. 

En god middag blir servert på kvelden, der lokale sesongvarer brukes. Når kvelden er omme kan du se frem til en god natts hvile på deilige hotellsenger. 

nermo frokost

Lunsj i sveitservilla fra 1882

På vei mot to overnattinger i Jotunheimen, stopper du for lunsj på Andre Etasje i Vågå. Restauranten ligger i en ærverdig sveitservilla fra 1882, som nylig er pusset opp.

Bestill denne turen | Se alle våre weekendturer

lunsj

Lokal mat og nydelig natur på 950 meters høyde

Etter en drøy halvtimes kjøring fra Vågå befinner du deg på historiske Hindsæter tømmerhotell i Jotunheimen. Her sjekker du inn på en nyoppusset sætersuite.

Hindsæter ligger perfekt plassert for alle som er glade i fjell og natur. Fra hotellet har du et perfekt utgangspunkt for å gå Besseggen, eller nyte panoramautsikt som inkluderer Jotunheimen, Sjodalen og elven Sjoa. Smør med deg lunsj under frokosten, så er du klar for både korte og lange turer.

Kvalitetsmat fra lokale produsenter

Kjøkkenet kan skilte med deilige, sunne og bærekraftige råvarer til alle måltider. Like ved Hindsæter går tamrein på beite, og deres kjøtt er en av de viktigste råvarene i hotellets kjøkken.

hindsæter

Ta kontakt med oss

Vi hjelper deg med alt du måtte lure på – fra å booke tur til å pakke sekken. Ta kontakt med våre rådgivere for hjelp til turen din.