Et tradisjonsrikt tømmerhotell på 950 meters høyde

Torsdagen starter med egen transport til sjarmerende Hindsæter Hotell i Jotunheimen. Hotellet ligger langs den nasjonale turistveien Valdresflya. Det gamle tømmerhotellet inviterer deg inn på nydelige matopplevelser og overnatting i en nyoppusset setersuite.  

Hotellet er et yndet overnattingssted for alle som er glade i fjellet – enten de liker turer, eller bare nyter naturen. Utsikten inkluderer elven Sjoa, Sjodalen og flere 2000 meter høye topper i Jotunheimen.

Stolte mattradisjoner og kortreiste råvarer

Kokkene på Hindsæter er opptatte av lokale, kortreiste råvarer. Her får du servert grønnsaker fra nabolaget, og deilig reinsdyrkjøtt fra tamreinen som beiter like utenfor.

Bestill denne turen | Se alle våre weekendturer

middag

Gjestfritt hotell siden 1877

Øyer kommune er et sentrum for aktiviteter i Gudbrandsdalen. Her finnes alt fra terrengsykling og skianlegg, til familieparker, golfbaner og badebasseng. Mye av dette er tilknyttet ditt andre stopp denne helgen, nemlig på historiske Nermo Hotell.

soverom nermo

Lokale smaker og aktiviteter

Oppholdet på Nermo starter med Afternoon Tea, en velsmakende britisk tradisjon infiltrert av lokalprodusert mat. God, varm te og deilige scones er perfekt etter turen ned fra Jotunheimen.

Norges eneste 18-hulls minigolfbane på ekte gress ligger ved hotellet, og er en morsom aktivitet for store og små. Bruker du golf til å slappe av? I tillegg til putting på minigolfbanen, har Hafjell også en 9-hulls skogs- og parkbane. Utstyr til begge banene leier du på hotellet.

Avslutt kvelden med nydelig mat

Når kvelden kommer, kan du nyte en bedre middag. Lokale sesongvarer brukes for å komponere god norsk, hjemmelaget mat. 

Natten tilbringes på et romslig dobbeltrom, hvor du våkner med utsikt over grønne enger og mektige fjell.

Ta kontakt med oss

Vi hjelper deg med alt du måtte lure på – fra å booke tur til å pakke sekken. Ta kontakt med våre rådgivere for hjelp til turen din.