Start helgen med en deilig lunsj

Fredag starter med egen transport til Hev i Ringebu. Her får du servert husets spesialitet, grillet sandwich som er laget med brød fra bakeriet i Lom.

Eventyrhytte i Sjodalen

På Sjodalen hyttetun inviteres du inn i et sagaunivers som er norske folkeeventyr verdig. De runde hyttene er inspirert av bøkene til J.R.R. Tolkien, som igjen hentet inspirasjon fra norsk natur og litteratur. Her føler du deg i ett med naturen, både inne og ute. 

Lokale matopplevelser

En lett middag, som består av mat laget med lokale og kortreiste råvarer, blir servert på kvelden. Sagafjølen er en innbydende rett med oster og spekepølser fra området. 

eventyrhyttesjodalen

Røisheim – omgitt av vakre Jotunheimen

Neste stopp på reisen er på den gamle skysstasjonen i Bøverdalen. Her ligger Røisheim Hotell, omringet av Jotunheimens vakre landskap og høye tinder. Hotellet var opprinnelig en gård som har ligget på denne plassen siden 1700-tallet, og på tunet ligger 14 nydelige, fredede hus.

Bestill denne turen | Se alle våre weekendturer

Omgivelsene har lenge inspirert kunstnere, og hotellet viser stolt frem en samling av verkene til Gerhard Munthe. La deg inspirere til å gå ut i den flotte naturen selv – her er det tilrettelagt for både lange og korte turer.

Tradisjonell middag med en moderne vri

Om kvelden serverer kjøkkenet på Røisheim en 4-retters middag. Maten er naturligvis laget med lokale råvarer, og kokkene liker å overraske gjesten med tradisjonelle retter med en moderne vri.

røisheimrøisheim

Lær hvordan pølsene lages

Få ting er mer tilfredsstillende enn å servere mat hvor du virkelig har laget alt fra bunnen av. Derfor inviterer Annis Pølsemakeri på Ringebu deg til et kurs for å lage velsmakende pølser. 

annis pølsekurs

Kurset avsluttes med at du nyter noen av pølsene du selv har laget, sammen med tilbehør. Resten kan du legge i en medbragt kjølebag, og nyte ved en senere anledning. 

Reis hjem eller videre med både fantastiske minner og velsmakende mat i bagasjen.

Ta kontakt med oss

Vi hjelper deg med alt du måtte lure på – fra å booke tur til å pakke sekken. Ta kontakt med våre rådgivere for hjelp til turen din.