Hjertet av Norge

Gudbrandsdalen strekker seg cirka 230 kilometer fra Lillehammer i sør, til Lesjaskogvannet i nord. På reisen gjennom dalen opplever du en rik kulturarv.  

I Gudbrandsdalen får du alt: Fantastiske naturopplevelser, viktige kulturminner, minneverdige museer og nydelig, lokal mat.

Foto: Ian Brodie

Fantastisk natur – fantastisk komfort

De norske nasjonalparkene er storslåtte. De gir oss milevis med uberørt og vakker natur, samtidig som overnattingsmuligheter med høy standard og komfort er tallrike. Du får en god natts søvn på høyfjellshotell, med utsikt til majestetiske 2000-meterstopper rett utenfor vinduet. 

Enten du begir deg ut på klassiske turer som å bestige Galdhøpiggen eller Besseggen, eller nyter en avslappende dag på hotellet – den friske fjelluften får du uansett.

Foto: Hindsæter Hotell

Store mat- og kulturopplevelser

Gudbrandsdalen er mer enn bare høyfjell. I dalføret finner man museer, verneverdige bygninger, kunstutstillinger, golfbaner, rafting med mer. Og sist, men ikke minst, tilbys mye god mat. 

Gudbrandsdalens rike historie gjenspeiler seg både i arkitekturen og maten. Dalen er hjem til en rekke spennende serveringssteder, som har spesialisert seg på kortreist mat fra lokale produsenter. 

Foto: Hindsæter Hotell

Ta kontakt med oss

Vi hjelper deg med alt du måtte lure på – fra å booke tur til å pakke sekken. Ta kontakt med våre rådgivere for hjelp til turen din.